Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Brnardić

Teme vezane uz pčelarske sajmove, ocjenjivanja, izložbe i sl.
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Brnardić

Post: #4893 akarlovic
03 Velj 2012, 20:06

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Brnardić dobitnik zlatnog odličja kvalitete za livadni eko med nalazi se u zelenilu karlovacke zupanje, u mjestu Belaj.

Pčelarenjem se bave od 2004. godine, a od 2007 godine su u prijelaznom ekološkom razdoblju, da bi nakon 3 godine prijelaznog ekološkog pcelarstva 2010. godine dobili certifikat za certificiranu ekolosku proizvodnju meda.

Svi njihovi proizvodi proizvedeni su na potpuno ekološki i prirodan način. Livade na kojima su smještene košnice okružene su čistom šumom te u njihovoj blizini nema intenzivne poljoprivredne proizvodnje, industrijskih zagađivača ni značajnijih prometnica. Košnice su od 2007 godine pod nadzorom i kontrolom, nadzorne stanice za ekološku proizvodnju.

U izgradnji je novi objekat za punjenje i preradu meda. Na dvije lokacije gdje su smjestili svoje pčelinjake imaju ukupno 70 košnica i nadaju se da će tu brojku povećati u najskorijoj budućnosti. Time bi svoju ponudu ekoloških pčelinjih proizvoda i količinski zadovoljili sa sve većom potražnjom. Proizvode: Med, medenu rakiju, pčelinji vosak, propolis kapi, matičnu mliječ, kreme i sve ostale korisne proizvode.....

posjetite njihove web stranice: http://opg-brnardic.hr
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Ocijenjivanja, izložbe, sajmovi”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost