Dani meda, ljekobilja i organske hrane

Teme vezane uz pčelarske sajmove, ocjenjivanja, izložbe i sl.
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Dani meda, ljekobilja i organske hrane

Post: #1431 akarlovic
17 Ožu 2011, 10:06

Upravo stiglo na mail pa pročitajte:
KJP Centar Skenderija – Sarajevski sajam u terminu od 30. 03. – 02. 04. 2011. godine organizira:Međunarodnu prodajnu izložbu „Dani meda, ljekobilja i organske hrane“

KJP Centar Skenderija - Sarajevski Sajam, poziva Vas da sudjelujete na prodajnoj izložbi ” Dani meda ,ljekobilja i organske hrane" u prostorima u kojim se već 40 godina uspješno organiziraju najrazličitije manifestacije.

Prodajna izložba ” Dani meda, ljekobilja i organske hrane” bit će postavljena uz uspješan sajamski projekat: “Dani turizma“ koji se održava istovremeno što će sigurno rezultirati boljoj prmociji, masovnijoj posjeti, a s tim u vezi i zadovoljnijim učesnicima.

Svjesni važnosti proizvodnje proizvoda koji povoljno utječu na zdravlje ljudi, svoje aktivnosti usmjeravamo ka promociji djelatnosti za koje naša zemlja ima komparativne prednosti za proizvodnju kvalitetnog meda - čist zrak, kvalitetnu vodu, raznolikost biljnog i životinjskog svijeta.

Međunarodna prodajna izložba „Dani meda, ljekobilja i organske hrane “ okupit će proizvođače meda sa prostora Bosne i Hercegovine i bližeg okruženja i tako promicati male i srednje poduzetnike koji su svojim cijelim bićem posvećeni proizvodnji meda i ostalih preparata na bazi pčelinjih proizvoda.
dani meda i ljekobiljaProgram izložbe obuhvaća :

  • Prodajnu izložbu kvalitetnih sorti meda;
  • Predstavljanje opreme za pčelarstvo i pčelarske literature,
  • Propagandno-informativni nastupi pčelara,
  • Kulturno-umjetnički sadržaji manifestacije, uz nastupe izvornih grupa i kulturno umjetničkih društava.


Pozivamo Vas da sudjelujete na Međunarodnoj prodajnoj izložbi „ Dani meda,ljekobilja i organske hrane“ i predstavite svoje proizvode .

Uvjereni da ćete prepoznati priliku suradnje sa KJP Centrom Skenderija i Sarajevskim sajmom, stojimo Vam na raspolaganju za realizaciju Vaših poslovnih ideja i planova.

Kontakt telefon/ fax:033226612; 033 665 293 e-mail: marketing@skenderija.ba

World dokument za prijavu dostupan je klikom ovdje ...
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Ocijenjivanja, izložbe, sajmovi”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost