Stranica 1 od 1

ETIKETE NARUDŽBE

Posted: 01 Lis 2013, 09:56
od akarlovic
Postoje "etikete za pčelare" i Etikete Za Pčelare.

Udruga pčelara Pčelarstvo OnLine za sve zainteresirane pčelare koji prodaju proizvode sa"Imenom i Prezimenom" direktno kupcima i/ili trgovinama osigurava izradu/štampu etiketa sa svim podacima.

Kako ćemo po pitanju etiketa raditi i dalje a oko narudžbi ima pitanja ovdje ćemo otvoriti temu za sve etikete koje naručujete za svoje potrebe.

Štampa je vrhuska o čemu svjedoči i sve veća potražnja, pomno je odabran partner koji posao odrađuje profesionalno, etikete su zasad samo samoljepive sa mogućnosću odabira između dva ponuđena dizajna:

NAPOMENA:
Sve se narudžbe i informacije, jer se sve oko primanja narudžbi radi volonterski usput, šalju za sada samo na email: etikete@pcelarstvo.hr kako se člana udruge i foruma gbiondu ne bi ometalo na svakodnevnom poslu.
Ako baš treba ili ako ima bilo kakvih problema oko etiketa osobno sam dostupan na mobitelu: 0989862023 no molim da budete razumni i ne zovkate 24 sata na dan jer naime i ja ponekad vjerovali ili ne spavam i/ili ponešto radim.

Dizajn 1

etiketa-med.jpg
etiketa-med.jpg (191.94 KiB) Pogledano 6571 puta

etiketa-propolis.jpg
etiketa-propolis.jpg (173.6 KiB) Pogledano 6571 puta

Bagrem_Varga.jpg
Bagrem_Varga.jpg (367.76 KiB) Pogledano 6571 puta

propolis_opis.jpg
propolis_opis.jpg (231 KiB) Pogledano 6571 puta

bionda-pelud.jpg
bionda-pelud.jpg (118.09 KiB) Pogledano 6571 puta

propo.jpg
propo.jpg (141.57 KiB) Pogledano 6500 puta


Narudžbe na: etikete@pcelarstvo.hr
Rasprava o dizajnu 1 dostupna je na forumu ovdje viewtopic.php?p=11834#p11834


Dizajn 2(za sada je u pripremi)
Bagrem900Karlovic-pleter.jpg
Bagrem900Karlovic-pleter.jpg (901.34 KiB) Pogledano 6571 puta

kapi-primjer.jpg
kapi-primjer.jpg (261 KiB) Pogledano 6538 puta

kapi-primjer-1.jpg
kapi-primjer-1.jpg (232.27 KiB) Pogledano 6537 puta

Narudžbe na: etikete@pcelarstvo.hr
Rasprava o dizajnu 1 dostupna je na forumu ovdje viewtopic.php?p=12844#p12844


Cjenik za pčelare:
Slika

Ova tema ostat će zaključana, rasprave se vode na gornjim odvojenim linkovima za svaki dizajn, no administratori će povremeno stavljati nove slike unutar ove teme i sve ostale obavjesti oko narudžbi i izrade etiketa za pčelare.

Izrada će kada se definira do kraja dizajn 2 ići u smjeru izrade vlastitog kalupa za etikete koje nisu samoljepive, a kakve na primjer koriste njemački kolege pčelari. Te će etikete kako izgleda biti još jeftinije zbog manje cijene izrade no osvemu tome nakon što odradi "ekipa od izrade etiketa" svoj dio posla.

DODATAK:
Iako se sve radi na volontarskoj osnovi trudimo se itekako kvalitetom i sve većom kvantitetom ostati no1 po pitanju etiketa za pčelare u Europskoj uniji pa i šire. Smatrate li da na bilo koji način možete doprinjeti svojim radom javite se svi su s dobrom voljom dobrodošli. (volonteri naravno)
[trink39.gif]


Važno: Svi korisnici ovih etiketa za pčelare do sad su potpisivali "Ugovor o korištenju" te ga slali na adresu udruge. Od danas će kod prve iduće narudžbe dobiti sa etiketama isti ugovor koji će u priloženoj adresiranoj kuverti s markicom poslati na adresu udruge. Ugovor vas ne obvezuje na ništa te služi samo i isključivo za potrebe evidencije unutar udruge Pčelarstvo OnLine kako bi temeljem te evidencije i dalje uspješno razvijali ovaj način izrade etiketa.

Re: ETIKETE NARUDŽBE

Posted: 19 Velj 2014, 20:31
od Administrator
Uz etikete postoji mogućnost nabavke i isporuke poklopaca na adresu na adresu po "članskim cijenama". Cjenik je u izradi, a ovisit će kao i kod etiketa o količini, isporuke manje od kutije, zbog obveze brojenja i isporuke, za sada samo na području Varaždina te moguće Zagreba.

Re: ETIKETE NARUDŽBE

Posted: 01 Lip 2015, 23:15
od gbionda
Pozivam kolege koji jos nisu a trebaju naruciti etikete za med da se jave....trenutno smo u fazi narucivanja etiketa i cijena bi trebala biti manja od 0.60kn za komad.
mogu se slobodno javiti meni ili Karlovicu .

Re: ETIKETE NARUDŽBE

Posted: 29 Svi 2017, 10:11
od gbionda
Dragi kolege,trenutno se narucuje veca kolicina etiketa i samim tim cijena bi trebala biti dosta niza,ukoliko imate potrebe za istima slobodno se javite.
Najbrzi nacin komunikacije kao i dosad putem kolege Karlovica ili direktno meni.

Medno !