Prodaja pčelinjih proizvoda na malo!

Teme vezane uz događanja u pčelarskim udrugama
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Prodaja pčelinjih proizvoda na malo!

Post: #11030 akarlovic
25 Tra 2013, 17:52

Krenuli smo u realizaciju kvalitetne a ne kvantitetne prodaje pčelinjih proizvoda, radimo dakle oko detalja same prodaje pčelinjih proizvoda:
PČELAR PROIZVOĐAČ >> KUPAC

Slika


Imamo ponudu vezanu uz zainteresirane pčelare o prodaji meda, propolisa, peludi i ostalog na malopreko partnera udruge Pčelarstvo OnLine na malo direktno kupcima.

Vi sami za svoj proizvod određujete cijenu, etiketa (naš novi dizajn etikete) proizvoda je sa vašim imenom i prezimenom, proizvod kupcu šaljete vi sami, uvjete naplate određujete sami moguće je plačanje putem kartica, pouzećem, avans ...

Pitanje:
Tko sve može prodavati unutar naše mreže PČELAR PROIZVOĐAČ >> KUPAC?
Odgovor:
Pčelar neposredni proizvođač koji jamči da je to njegov proizvod, neovisno o mjestu i državi prebivališta, neovisno da li je isti član ili nije član udruge Pčelarstvo OnLine koji koristi za tu namjenu dizajniranu etiketu proizvoda sa svojim podacima sukladno Zakonu i Pravilniku o medu važećim u državi u kojoj živi i radi.

Pitanje:
Koliko moram imati proizvoda?
Odgovor:
Koliko ponudite i/ili sami proizvedete. U svakom tenutku možete ponudu povući ukoliko više nemate zaliha ili ako ne želite dalje prodavati.

Pitanje:
Gdje stoje zalihe mojih proizvoda?
Odgovor:
Kod vas kao i do sada uz mogućnost skladištenja u Zagrebu zbog podizanja ili distribucije u istom. Plan je da se skladište osigura još u nekoliko gradova npr Varaždin bude jedan od njih.

Pitanje:
Tako mogu i sam prodavati
Odgovor:
Da točno, ali mrežom je osgurano da kupac iako kupuje od vas po istoj cijeni kao i inače ima bonus ako ste član mreže i za to što kupuje od članova mreže koji danas sutra može koristiti bilo gdje će se mreža dalje razvijati u svijetu!

Pitanje:
Moram li za tu mrežu biti član neke udruge?
Odgovor:
Ne naravno udruga Pčelarstvo OnLine spaja te pčelare i kupce, ali će članstvo u udruzi Pčelarstvo OnLine svakako za vas ako ste član biti samo dodatan plus za vas, ali o tom potom.

Pitanje:
Da li je poštarina u cijeni proizvoda ako kupac nije iz mog mjesta ili države?
Odgovor:
To odlučujete vi sami kao i o svim uvjetima prodaje.

Pitanje:
Mogu li prodavati i svoj Propolis?
Odgovor:
Naravno, pripazite na propolis s alkoholnom za koji morate biti prijavljen u sustav posebnih trošarina. Niste li uputit ćemo vas kako, gdje i zašto.

Pitanje:
Mogu li prodavati svoj grah i repu ili zelje i mrkvu ili moguće rotkvicu i ribizl?
Odgovor:
Možda sutra, danas još ne, za sada se držimo za sve vezano uz pčelinje proizvode, med, propolis, cvjetnu pelud, medicu, med u saću ...

Pitanje:
Imam medalju s natjecanja Honey Open ima li to kakvih prednosti?
Odgovor:
Imate medalju na zadnjem natjecanju Honey open? Pa naravno da ima prednosti osim same medalje i garancije kvalitete. Te prednosti i detalje upravo dogovaramo sa partnerom udruge.

Pitanje:
Gdje je tu Catch 22 (hrv: "kvaka 22)?
Odgovor:
U vratima pčelinjaka. :lol: Imate li kvalitet javite se, nemate li to onda nemojte. ;)
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Iz pčelarskih udruga”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 2 gosta