Pčelarstvo OnLine pokreće se upis u Evidenciju pčelara

Teme vezane uz događanja u pčelarskim udrugama
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Pčelarstvo OnLine pokreće se upis u Evidenciju pčelara

Post: #10309 akarlovic
09 Ožu 2013, 13:34

evidencija.jpg

Upravni odbor udruge Pčelarstvo OnLine na zadnjoj sjednici donio je odluku:
Sukladno Ustavnim pravima, Zakonu Republike Hrvatske te Pravilniku o držanju pčela i katastru pčelinje paše udruga pčelara i građana Pčelarstvo OnLine uskoro temeljem "GPS lokatora" pokreće prikupljanje podataka izradu Evidencije pčelara članova udruge Pčelarstvo OnLine.

Uz postojeće lokatore udruga pokreće natječaj za nabavku novih lokatora kako bi u prvoj fazi njima bile pokrivene sve županije.

Faza "2" predviđa upis u evidenciju i za pčelare koji nisu članovi ni jedne udruge pčelara i/ili saveza pčelara te članove udruga koji žele na ovaj način biti upisani u Evidenciju.

Predviđena cijena upisa u evidenciju iznosi 20,00kn za članove bez obzira na broj košnica i 30,00kn za nečlanove udruge Pčelarstvo OnLine ili nečlanove sporazumno pridruženih članica naše udruge. Kompletan iznos prikupljen na ovaj način utrošit će se na nabavku nove opreme, GPS lokatora koji će se dijeliti (uz potpis ugovora o reversu) članstvu unutar županija prema redosljedu.
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Iz pčelarskih udruga”

Korisnika online

Korisnika: Bing [Bot] i 1 gost