Lažljivi Martin

Teme vezane uz događanja u pčelarskim udrugama
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Lažljivi Martin

Post: #7279 akarlovic
11 Srp 2012, 08:39

Nakon prisilnih novačenja sa više ili manje uspjeha i ostalih nebuloza stiže nova LAŽ Martina Kranjeca! Nakon što smo svojevremeno prvi i jedini objavili kako su neistinito (lažno) informirali svoje članstvo oko podjele sredstva i da isto nema nikakve veze sa članstvom u pojedinoj udruzi i/ili savezu udruga nema više tajne da SVAKI pčelar u Republici Hrvatskoj ima pravo na ljek po izboru koji se može legalno kupiti.

No da bi se ipak moglo birati između CHECKMITE+ i ni jednog drugog sredstva pčelari su se uvjerili primitkom poziva, kako posjedujemo originalne dokumente priložit ćemo bitan dio slikovno koji potvrđuje NOVU LAŽ Martina Kranjeca!

Napominjemo da se radi o pčelaru koji se izričito izjasnio da NE ŽELI CHECKMITE+ nego da će sredstvo kupiti sam, kako su "navlačeni" pčelari koji su sredstvo uzimali preko HPS-a možete samo zamisliti. Jedino istinito u Martinovu postu je da su u laži kratke noge, Martin uvjereni smo ima jako kratke noge zadnjih godina.

http://www.pcelarstvo.hr/index.php?opti ... Itemid=357
Prilog
nove_lazi_lazljivog_martina.jpg
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Iz pčelarskih udruga”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost