MATICA – OSMJEH NA LICU

Ova je tema predviđena za rasprave o tekstovima, slikama i ostalim stvarime vezanim uz pčelarstvo objavljenim u drugim medijima.
Administrator
Administrator/ica
Administrator/ica
Postovi: 83
Pridružen: 30 Kol 2010, 08:48
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: EU
Kontakt:

MATICA – OSMJEH NA LICU

Post: #14906 Administrator
13 Ruj 2014, 17:08

http://www.pcelarstvo.hr/index.php/vije ... eh-na-licu
Jedan od najplodonosnijih pčelara i autora pčelarske literature regije a možda i šire Rajko Radivojac, priprema i svoju treću knjigu radnog naslova “MATICA – OSMJEH NA LICU”.

Knjiga bi trebala izaći iz tiska do kraja 2014. godine, a u njoj kako nam je objasnio Rajko Radivojac obrađuje različite metode uzgoja dobrih matica, od kojih su neke pčelarima već poznate i vrlo jednostavne, ali se gotovo iz nekog razloga ne primjenjuju u praksi.
Slika
Želim u knjizi ovu materiju približiti pčelarima praktičarima, razotkriti neke od uobičajenih zabluda i pokazati maticu iz jednog neobičnog ugla. Knjiga će biti ilustrovana sa mnogo originalnih fotografija. Nadam se da će pomoći pčelarima da se odluče za uzgoj matica, makar samo za svoje potrebe – Rajko Radivojac, autor knjige.

Rajko RadivojacKako je za svim njegovim knjigama do sada vladao velik interes sve su knjige nakon izlaska iz tiska s tiražem od 1.000 komada jednostavno rasprodane u vrlo kratkom roku.

Kako na ovom mediju nema neke velike zarade a plan je zbog velikog interesa podići tiraž na 3.000 primjeraka Rajko Radivojac nudi pčelarima mogućnost pretplate te poziva sve pčelare zainteresirane za ovu treću knjigu da pretplatom sudjeluju ako mogu u financijskoj "inekciji" te omoguće da knjiga što je prije moguće izađe iz tiska.
Pretplatite se na novu knjigu Rajka Radivojca!

Predbilježbe za ovu novu vrijednu pčelarsku literaturu moguće su preko udruge Pčelarstvo OnLine, a sve detalje oko narudžbe za područje RH dobit ćete na email udruge: info@pcelarstvo.hr

To dakle znači da pčelarska udruženja i/ilii pojedinci izvrše unaprijed uplatu, a knjigu će nakon štampanja dobiti na adresu svoga doma i/ili Udruge ovisno o tome kako im više odgovara.

Cijena knjige je 10€ plativo u kunama prema srednjem tečaju NBH na dan uplate + poštarina. Svima koji se pribilježe u pretplati na ovo izdanje knjige isporuku garantira udruga Pčelarstvo OnLine.
http://www.pcelarstvo.hr/index.php/vije ... eh-na-licu

Povratak na “Iz medija”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost