„Kvaliteta zraka u Republici Hrvatskoj“

Ova je tema predviđena za rasprave o tekstovima, slikama i ostalim stvarime vezanim uz pčelarstvo objavljenim u drugim medijima.
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

„Kvaliteta zraka u Republici Hrvatskoj“

Post: #14634 akarlovic
08 Lip 2014, 07:34

Hrvatski med svjetski je priznat zbog svoje izuzetne kvalitete što možemo zahvaliti još uvijek očuvanoj prirodi koja nas okružuje, ali i kvaliteti zraka. Kod onečišćenog okoliša teško se može dobiti proizvod vrhunske kvalitete.

Slika
Agencija za zaštitu okoliša pokrenula je portal „Kvaliteta zraka u Republici Hrvatskoj“ koji sadrži podatke o koncentracijama onečišćujućih tvari u zraku izmjerenih na području Republike Hrvatske.

Uspostavljanjem ovoga portala Republika Hrvatska postala je jedna od prvih 10 zemalja članica Europske unije koja je samostalno stvorila uvjete za dostavu informacija o kvaliteti zraka u europski repozitorij podataka kojeg je uspostavila Europska Komisija i Europska okolišna agencija u skladu s navedenim direktivama.

Portal „Kvaliteta zraka u Republici Hrvatskoj" možete pratiti klikom ovdje...gdje odabitom na opciji "Onečišćujuća tvar" možete odabrati i parametre koji vas zanimaju.

http://www.pcelarstvo.hr/index.php/novo ... -hrvatskoj
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Iz medija”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost