Pčela izazvala prevrnuće BMW-a te napustila mjesto nesreće

Ova je tema predviđena za rasprave o tekstovima, slikama i ostalim stvarime vezanim uz pčelarstvo objavljenim u drugim medijima.
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Pčela izazvala prevrnuće BMW-a te napustila mjesto nesreće

Post: #14513 akarlovic
18 Svi 2014, 11:06

http://www.pcelarstvo.hr/index.php/novo ... to-nesrece
Životinjsko carstvo zna biti vrlo nemilosrdno za ljude. Mačke grizu depresivne ljude, oceanske životinje vas žele ubiti, a sada i pčele napadaju ljude u njihovim automobilima prenosi web portal boston.com.

U američkoj državi Massachusetts nova žrtva životinjskog carstva je vozač automobila BMW X5 E53 pa sad lokalna policija intenzivno traga za jednom pčelom, koja je bar prema riječima vozača skrivila nesreću / prevrnuće njegovog BMW-a X5 E53. Pčela koja je bezobzirno napustila mjesto nesreće opisana kao ženka sa tri para nogu i dva para krila i žalac kojim ipak vozača nije na sreću ubola.

Pčela koja je napustila mjesto nesreće je navodno sivkaste boje pa se pretpostavlja da je genetskim porijeklom s južno europskog kontinenta, moguće s područja Balkana no najvjerojatnije rođena negdje u okolici Ashlanda.

I dok se nekim neupućenima njegova priča može činiti nategnuta, činjenica je da je pčela stvorenje koje leti i jedno od najstrašnijih stvari koje si ljudski mozak može zamisliti, pogotovu ako ste u zatvorenom prostoru s tim letećim "monstruoznim stvorenjem".

Dok policija ne objavi fotorobot odbjegle pčele, svi koji moguće znaju nešto o odbjegnutoj pčeli molimo da svoja saznanja podjele sa nadležnom policijskom upravom u Ashlandu:
AshlandPolice.jpg
AshlandPolice.jpg (130.75 KiB) Pogledano 618 puta
137 Main Street
Ashland, Massachusetts 01721
Otvoreno 24/7/365
Telefon +1 508-881-1212
Web stranica http://www.ashlandpd.org
Foto: Ashland Police Department Twitter

http://www.pcelarstvo.hr/index.php/novo ... to-nesrece
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!

Povratak na “Iz medija”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost