Novi dizajn foruma

Obavijesti administratora o radu foruma i prijedlozi korisnika vezane uz forum
Korisnički avatar
akarlovic
Pčelarstvo Online član
Pčelarstvo Online član
Postovi: 3364
Pridružen: 30 Kol 2010, 22:55
Skype: antun.karlovic
Pčelarska udruga: Pčelarstvo OnLine
Lokacija: Varaždin
Kontakt:

Re: Novi dizajn foruma

Post: #8740 akarlovic
11 Pro 2012, 08:42

Nema uvrede to je rađeno za vas koji koristite a ne za mene osobno pa ćemo tako i prilagoditi večini. Na bojama (ovim svjetlim) se radi malo mi fali vremena pa kasnim, no sjećam se da su komentari za staro bili da je pretamno.

Sve je dakle stvar navike i mora biti jasno da neće svakom "sjesti" novo osobito ne pčelarima koji se uglavnom stalno drže onog što im je poznato. Stari se dizajn uostalom vezao za udrugu Pčelarstvo OnLine sada ćemo ga vezati za tri udruge Čmela, Pčelar i Pčelarstvo OnLine. Svaka od njih će imati dio za svoje članove a ostatak će koristiti svi članovi i oni koji ne pripadaju ni jednoj od navedenih udruga zajednički.

Ovo sada (boje nemaju veze) pružat će nam neke nove mogućnosti i opcije pa se nećemo tako vraćati dizajnom foruma na staro koje bi trebalo ionako prilagoditi za novu nadolazeću verziju phpBB foruma. Neke opcije na starom uostalom nisu više ni radile, ne zbog phpBB softvera nego dizajna i koda unutar njega. Primjerice pregled korisnika kada se kliknulo po slovima.

Dakle javljajte ono što sa forumom trenutno nije ok, što ne radi i slično. Ono što je ok i što radi nas u ovom trenu ne zanima ;)
Tijekom tjedna bit će također nadograđene i sve jezične datoteke sa aktualnom inačicom foruma (Serbian -Cyrillic Script, Serbian - Latin Script, Slovenian, Macedonian - za nju se čeka novi prijevod jer je na inačici 3.0.10 pa će kasniti) ako vam treba još pokoji smo javite bilo ovdje bilo na forum@pcelarstvo.hr.
eto za sada toliko [trink39.gif]
Oprez pčelar: on dosađuje svojim prijateljima, rodbini, poslovnim partnerima, mužu ili ženi, djeci i roditeljima pričajući bez prestanka o pčelama i njihovim proizvodima!


Povratak na “Obavijesti korisnika i administratora o radu foruma”

Korisnika online

Korisnika: Nema registriranih članova i 1 gost