PČELARSKI FORUM - Zaštita privatnosti

Ovo pravilo u detalje pojašnjava na koji način “PČELARSKI FORUM” uključujući i povezane kompanije (u daljnjem tekstu: "oni", "njih", "njihov", "phpBB softver", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB tim") i phpBB u daljnjem tekstu: "oni", "njih", "njihov", "phpBB softver", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB tim") koristiti prilikom svakog korištenje odnosno svake prijave podatke (u daljnjem tekstu:"vaše podatke").

Podaci se prikupljaju na dva načina. Prvo, pregledavanjem “PČELARSKI FORUM” preko phpBB softvera se kreiraju kolačići, koji su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na tvoje računalo u privremenim datotekama vašeg preglednika. Prva dva kolačiće samo sadrže identifikator korisnika (u daljnjem tekstu: "Korisnički-ID") i anonimni identifikator sesije (u daljnjem tekstu: "session-id"), automatski dodijeljen od strane phpBB softvera. Treći kolačić sadrži podatke koji se stvaraju nakon što ćete pregledavati teme unutar “PČELARSKI FORUM” i koristi se za pohranu tema koje ste pročitali, čime se poboljšava vaše korisničko korištenje samog foruma.

Mi možemo također kreirati i vanjske kolačiće izvan phpBB softvera kada pregledavate “PČELARSKI FORUM”, iako su izvan dosega ovog “PČELARSKI FORUM” foruma namjena je pokrivanje dokumenata koje stvara phpBB softver. Drugi je način sve ono što nam vi pošaljete. To može biti i nije ograničeno na: postanje anonimnih korisnika (u daljnjem tekstu “anonimni post”), registriracijom na “PČELARSKI FORUM” (u daljnjem tekstu “vaš korisnički račun”) i postova nakon registracije u vrijeme kada ste prijavljeni svojim korisničkim imenom i lozinkom (u daljnjem tekstu “vaš post”).

Vaš će korisnički račun minimalno sadržavati vaše jedinstveno korisničko ime (u daljnjem tekstu "korisničko ime"), osobnu lozinku za prijavu na korisnički račun (u daljnjem tekstu "lozinka") i osobnu važeću unešenu email adresu (u daljnem tekstu "vaš email"). Vaše su informacije na korisničkom računu unutar “PČELARSKI FORUM” zaštićene zakonima o zaštiti podataka koji se primjenjuju u zemlji gdje je forum pohranjen na server. Svaka informacija izvan korisničkog imena, lozinke i email adrese koju zahtjeva “PČELARSKI FORUM” tijekom registracije postaje obavezna ili neobavezna prema procjeni foruma na “PČELARSKI FORUM”. U svim slučajevima imate uvid koje su informacije uz korisnički račun dostupne. Osim toga na forumu imate opciju da se odlučite za prijavu ili odjavu automatski generiranih emailova od strane phpBb softvera.

Vaša je lozinka kodirana unutar baze podataka, tako da je ovdje sigurna, te kao takva poznata samo vama. Mi vam preporučamo da istu koristite samo na jednoj web stranici nikako na više njih istovremeno. Ona je sredstvo kojim se pristupa vašem korisničkom računu unutar “PČELARSKI FORUM” , tako da vas molimo da ju pažljivo odaberete, čuvate i koristite za povezivanje na “PČELARSKI FORUM”. Nitko iz phpBB tima, uključivši i administratora foruma neće vas pitati za lozinku, ako se to desi odmah pošaljite prijavu. Ako ste zaboravili svoju lozinku na forumu “PČELARSKI FORUM” uvjek možete koristiti ponuđenu phpBb softver opciju "Pošalji novu lozinku". Taj softverski automatski proces će vas upitati za korisničko ime i email nakon ćega softver sam generira potpuno novu lozinku sa kojom ćete se nakon što vam stigne na email moći sigurno povezati s vačim korisničkim imenom unutar “PČELARSKI FORUM”.


Povratak na zaslon prijave

cron